Geen Lidmaatschap, maar wel Startrecht

In 1997 hebben ruim achtduizend schaatsers meegedaan aan de 4e Leidse Elfstegentocht. De verwachting is dat de volgende editie op een nog grotere belangstelling kan rekenen. Daarom zal in overleg met de gemeente en hulpdiensten een limiet worden gesteld aan het aantal mogelijke deelnemers. Dit aantal wordt bepaald naar aanleiding van de ijsdikte in de Leidse grachten.

Om er zeker van te zijn dat jij (en eventueel jouw gezin) kan starten, kun je jaarlijks het startrecht kopen. Het is geen lidmaatschap, want wij zijn geen vereniging. Dat startrecht kost €2,50 per persoon per jaar. Wil jij dit startrecht met jouw gezin kopen, kost je dat €5,- per jaar? Als jij je eenmaal hebt opgegeven, wordt dit bedrag jaarlijks automatisch van jouw bankrekening geïncasseerd.

Tegenprestatie

Voor de startgerechtigden maken wij nieuwsbrieven, als de winter eenmaal is begonnen of als er een reden voor is in de rest van het jaar. Zodoende houden wij jou als eerste op de hoogte van de kansen op een tocht en van alle ontwikkelingen rond de eerstvolgende Elfstegentocht.

Inschrijven

Als eenmaal is besloten dat de tocht er gaat komen, al het organisatiecomité hier bekend maken hoe je kunt inschrijven. Waarbij mensen die het Startrecht hebben gekocht, verzekerd zijn van deelname. Klik hier of op de Schaats om het Startrecht te kopen…